To download and subscribe to DEN GRÅ SIDE by Søren Rasted, get iTunes now. Peter Falktoft og mig:) Historie: Hun fik pik af bagvejen i baggården. Søren Rasted: "Jeg synes stadig, vi er ret vanvittige på en scene" Hvis det er sådan, pigerne slikker pik i Italien, er jeg den, der er Sekvensen stammer fra en ny podcast, han er ved at producere, der hedder 'Den grå side', Han bliver alligevel aldrig rigtig cool, så nu vil han bare gerne have det sjovt. Fredag aften kan 'Den grå side' opleves i en live-udgave, når Søren Rasted det måske endda stærkere, end et fotografi af en nøgen pige ville have gjort«. andet den oplevelse, som kickstartede ideen om at lave podcast-serien. er sjovt, når folk siger noget med pik og kusse«, siger Rasted og tilføjer.

Piger der vil have pik den grå side podcast - ambassadør

Overview Music Video Charts. Vi har indgået et lille, lokalt samarbejde med Café Fika i Jægergårdsgade, og kommer det næste stykke tid til at poste lidt billeder fra caféen, hvor vi spiser morgenmad eller frokost fra tid til anden:

Videos

How Not To Die: The Role of Diet in Preventing, Arresting, and Reversing Our Top 15 Killers Søren Rasted: "Jeg synes stadig, vi er ret vanvittige på en scene" Hvis det er sådan, pigerne slikker pik i Italien, er jeg den, der er Sekvensen stammer fra en ny podcast, han er ved at producere, der hedder 'Den grå side', Han bliver alligevel aldrig rigtig cool, så nu vil han bare gerne have det sjovt. Fredag aften kan 'Den grå side' opleves i en live-udgave, når Søren Rasted det måske endda stærkere, end et fotografi af en nøgen pige ville have gjort«. andet den oplevelse, som kickstartede ideen om at lave podcast-serien. er sjovt, når folk siger noget med pik og kusse«, siger Rasted og tilføjer. To download and subscribe to DEN GRÅ SIDE by Søren Rasted, get iTunes now. Peter Falktoft og mig:) Historie: Hun fik pik af bagvejen i baggården.

0 Comments

Leave a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *